Published On: 7. apríla 2024|By |Categories: Oznamy|2 min read|Views: 6|
Prebehol kurz pre ANIMÁTOROV – ľudí, ktorí budú druhých učiť ako bezpečne a samostatne ovládať plachetnicu a mať pri tom zábavu.
Pripravili sme pre vás 1.časť kurzu (spolu je to plných 5 dní):
3.-5.mája 2024, v Senci a začíname poobede v piatom o 16,00.
Tento kurz sme pripravili špeciálne v súvislosti v akciou, ktorá bude sprevádzať Olympijské Hry v Paríži 2024. od 26.júla do 11.augusta 2024 bude v Bratislave, na Kuchajde organizaovať SOŠV OH Festival pre verejnosť z celého Slovenska a Jachtingu bude súčasťou tejto akcie. Návštevníci festivalu sa môžu prísť učiť plachtiť každý deň a naše plachty bude vidieť na vode. Tím animátorov a trénerov sa bude venovať návštevníkom – učiť ich ovádať plachetnicu a možno ich nadchne jachtingom. Všetci, ktorí sa chcú pridať do tímu v júli-auguste na Kuchajde potrebujú pracovať s rovnakou metodikou a zjednotiť si „jachtársky jazyk“ – aj na to je tento kurz.
Kurz budeme viesť v zostave: Katarína Macháček, Borka Bachratá spolu ďaľšími trénermi, ktorí poznajú novú metodiku.
Kurz trvá  2,5 dňa, ktorých náplňou je teoretická a praktická časť. Kurz bude vedený podľa nového systému školenia a metodiky World Sailing.
Účastnícky poplatok sme nastavili tak, aby sme kurz mohli realizovať a zároveň sme motivovali aj juniorov aj dospelých začať sa učiť zručnostiam animátora a pridať sa do tímu na OH Festival.
Cena sa hýbe od 210,- pre tých, čo chcú len absolvovať 1.časť kurzu a jedného dňa pokračovať v školení animátora … až po 0,- pre juniorov, ktorí sa chcú aktívne zapojiť do tímu na OH Festivale.

Ak to bolo užitočné, zdieľajte to ďalej